Mit miniature dukkehus 1:12

DEN SØDE VENTETID.

Har igår bestilt en babypige til familien Sort, så de venter sig. prisen for sådan en naturtro baby løber op i mindst 500 kr, men det er jo dyrt at få en baby.

20/1 2017

DET FÆRDIGE RESULTAT

Sider lavet af malerpine og tandstikkere.

Sengebund lavet at to stykker kraftig pap.

Det hele limet sammen med to fint buede stykker tynd, men stærkt pap.

20/1
Bilen størrelse er ikke 1:12 men 1:14, altså lidt mindre en 1:12. på trods af det har jeg lavet en carport som er for lille til at bilen kan være der. Det så virkelig dumt ud og jeg besluttede med det samme at det måtte laves om, dog ikke uden at være ret ærgelig over det da carporten var ret vellykket og med et dyrt tag, men alligevel ikke acceptabelt.
Jeg puslede lidt med det og er meget tilfreds med resultatet.
Så blev der også lige plads til en Hosta ( printe ud på papir)

Så er der plads til Audien en Q7 4,2 pris over 1 mill.

carporten efter udvidelsen, hvor man kan se ovenlysvinduerne.

Ovenlysvinduerne udefra.

Her et billede af bil og en for lille carport.

Da julen var overstået, tænkte jeg at nu skulle det være, og for ikke at det skulle resultere i indkøb af en masse dyre materialer, lagde jeg min arkitekt hjerne i blød. Jeg ville gerne have et moderne udtryk på byggeriet og da jeg hos den gamle løsning oplevede at man ikke rigtig kunne se noget ind, da der vaar meget mørkt der inde. havde tænkt at der skulle lys i loftet på et tidspunkt, men nu når det skulle laves om kunne det måske være en ide med noget glas eller ovenlysvindue.
På den måde kunne jeg også undgå at skulle købe flere tagsten. jeg havde gemt nogle “lægter” som jeg havde gemt fra en dadelkasse, fra jul og de passede meget godt i størrelsen så det blev forsøgt.
Ved at forestille mig og måle mig frem til hvor stort taget skulle være, skulle der også øges i breden på flise indkøreselen.
da jeg laver fliser af æggebakker og altid gemmer på dem, kunne jeg bare gå igang med det, det blev ikke så vellykket, da det gik lidt galt med farven

img_4039
img_4040
img_40378 November 2016

Fik i går bil til familien Sort, far og mor Mette og Mads og deres to børn Orla og Olga fik bil igår en Audi q7 i sort, virkelig en drømmebil.
Den er i størrelse 1:16 men passer perfekt i størrelse, dog kan den ikke selv køre ind i carporten den er for smal, det må jeg lave om en dag.
Men fin er den, 199,00 kr fjernstyret Audi i Kvickly.

28 oktober 2016
Har lige lavet et lille badeværelse i mit barnebarns dukkehus. har taget fine bil
img_3796

img_3797

img_3798

img_3799

img_3803

img_3804

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

  Arkiver

  Kategorier

  Meta

  Senior Skrevet af:

  Jeg er født i 1952, er gift med Søren og har 2 sønner sammen med ham. Jeg er uddannet socialogsundhedsassistent., har arbejdet i de fleste år af mit arbejdsliv på hospitaler.

  Vær den første til at kommentere på indlægget

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *